Wolfers-Event Uw partner in het organiseren

Wij blijven doorgaan met waar we goed in zijn: Het bieden van gastvrijheid, vermaak en plezier op  uw gewenste locatie.

Bus idee Wolfershuus met kader Bennie van Bronckhorstdag met kader verhuur barmateriaal steigerhout met kader

 

echt achterhoek

't Wolfershuus uw partner die het regelt van A tot Z

Door de vele jaren van ervaring (21 jaar HoReCa en voormalig uitbater van café Susebeek) plus de beschikking over meerdere locaties is het bijna onmogelijk dat uw wensen niet invulbaar zijn. Bijvoorbeeld een groep van 8 personen die een familiedag beginnen met een prachtige fietstocht, aansluitend de ultieme uitdaging en een heerlijk diner maken het tot een onvergetelijke dag. Of een meerdaagse bedrijfs-activiteit op een unieke buiten terrein in de Achterhoek, waar uw gasten hartelijk worden ontvangen in een Modern kassencomplex van waaruit diverse activiteiten starten. En heeft u trouw plannen we regelen het van A tot Z met catering aan huis, unieke trouwlocatie, de aankleding van de tent, het personeel en zelfs de trouwauto.

Op onze site staan vele arrangementen beschreven. Laat u zich inspireren en mocht u iets vinden dat volledig aan uw wensen voldoet, dan kunt u dit direct boeken.

Uiteraard kunnen we een arrangement ook op maat maken, want voorbeelden kunnen we genoeg geven. Het is nog veel mooier als u uw ideeën aan ons voorlegt en dat we samen een onvergetelijke partij, feest, dag of evenement opzetten waarover uw gasten nog lange tijd na zullen praten. Neem contact met ons op en we komen graag bij u aan voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

Wolfershuus - Wolfersveenweg 21a, 7021 HS Zelhem Telefoon 0314 - 621 340