Paintball Zelhem

paintbal zelhem wolfershuus paintball-achterhoek actief groepsuitje vriendenuitjePaintball is een actief spel waarbij met verfballen wordt geschoten. Deelname aan Paintballen is mogelijk vanaf 18 jaar. Paintball schieten is erg leuk voor jong en oud.

In een, voor buitenstaanders niet toegankelijk bos gedeelte wordt het spel gespeeld. De tijdsduur is gemiddeld 2 uur, maar afhankelijk van de grote van de groep. In het bos gedeelte zijn verschillende obstakels aanwezig waarachter of onder dekking genomen kan worden. Tactiek, gedrevenheid, kracht en reactie snelheid bepalen WINNEN of VERLIEZEN.

Hieronder treft u de verschillende arrangements mogelijkheden.

In samenwerking met PainballXperience worden de groepen begeleid. Paintball schieten is ongevaarlijk mits de regels worden nageleefd. Tijdens het spel is er een Marshall aanwezig (scheidrechter), hij/zij heeft de leiding en is de persoon waaraan men gehoor moet geven.

Het spelen van Paintball is het beste te omschrijven als "vlag veroveren". Door tactisch samen te werken en de tegenstander uit te schakelen, doormiddel van het raken met een verfkogel proberen van terrein te winnen. Uiteindelijke doel is de vlag van de tegenstander te bemachtigen.

Het spel is zeer intensief en vindt plaats in natuurlijk terrein. We raden dan ook aan om makkelijke, sportieve kleding en stevige schoeisel te dragen. Daanaast is het fijn als u een goed humeur en een sportieve instelling mee brengt zodat we garant kunnen staan voor een geslaagde Paintball strijd.

paintbal zelhem wolfershuus paintball gelderland geraakt groepsuitje vriendenuitje paintbal zelhem ook voor dames quadrijden stoer achterhoek wolfershuus ook voor dames Wolfershuus Susebeek quadrijden kinderfeestje Jurre sevink quads gelderland


Paintball Zelhem is de plek in de Achterhoek waar paintball schieten extreem leuk is voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Ook is het te combineren met andere activiteiten zoals boogschieten of quadrijden. Tijdens familiedag of vrienden uitje wordt het vaak met een BBQ gecombineerd.

Vanuit Arnhem en omgeving is Wolfersveen snel te bereiken om een middagje met het personeel een uitje te maken. In de ochtend een vergadering houden om vervolgens na een heerlijke lunch, volledig uit je dak te gaan. Een echte teams building dag.


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.