Paintball Standaard

thumb paintbal geweren wolfershuus paintball achterhoek actief groepsuitjeMeer voor mannen (ook voor vrouwen). Hier in de Achterhoek mag er nog op elkaar geschoten worden (Met verfballen uiteraard). Paintball standaard is de basis van een gegarandeerd tof arrangement. In combinatie met een lunch, diner of een borrel zal over dit uitje lang na gesproken worden.

Inclusief: Spelleider (Marshall), Camouflage overall met nekprotectie, Full-face masker, 100 paintballs, Paintballmarker Tippman 98, Gegarandeerd het gehele speelveld voor uw groep alleen.

Duur: 2½ uur

 Bijzonderheden:

  • Vanaf 18 jaar
  • Minimaal 10 personen

Uit te breiden met:

  • Andere activiteiten
  • Lunch en/of BBQ buffet
  • All-in drinken

De groep ( vrijgezellen ) wordt ontvangen bij 't Wolfershuus met een consumptie naar keus. Onder tussen krijgt u informatie over het paintball schieten door de Marshall. Na het uitdelen van de beschermende kleding zoals camougflage overall met nek protectie, full-face masker gaat de groep naar het speel terrein. Een voor buitenstaanders niet toegankelijk bos met daarin obstakels waar achter geschuilt kan worden. Op de paintball locatie wordt uitleg gegeven over de spelregels van het paintball schieten en dat de instructie die gegeven wordt door de Marshall, ten alle tijden dienen opgevolgt te worden. Dit alles om u te kunnen waarborgen van veilig deelnemen aan het paintball spel. Het strijdtoneel duurt 2½ uur waarbij geregeld een pauze wordt ingelast om op adem te komen en tactiek besproken kan worden. 

paintbal zelhem wolfershuus paintball gelderland actief groepsuitje vriendenuitje paintbal zelhem ook voor dames Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart broodbuffet brunch wolfershuus

 

Het arrangement Paintball standaard wordt vaak door vrijgezellen feesten en vrienden uitjes geboekt in combinatie met onder andere quad rijden of een toiletpotten race. Daarnaast maken de groepen veelal gebruik van een BBQ buffet uit te breiden met All-in dranken pakket.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.