Sterrit (Met eigen voortuig of Oldtimer)

Triumph Wolfershuus Susebeek OldtimerritVanuit Wolfersveen kunt u een prachtige Sterrit rijden. Verschillende routes zijn er uitgezet door de Achterhoek en voeren u mee langs prachtige plekken en over weggetjes waar menigeen het bestaan niet van weet.

De routes kunt u rijden als onderdeel van een familiedag of in club verband met uw Oldtimer vrienden.

Inclusief: Koffie met gebak, Route uitleg, Versnapering voor onderweg, Afzakkertje

Duur: 2½ uur

 

Velen zijn u al voor gegaan en hebben onze sterrit gereden. Een ideaal vermaak voor een familiedag, maar ook voor bezitters van een oldtimer die al dan niet in club verband een prachtige tocht willen maken. De routes die we hebben zijn allen uniek en voeren u over kleine landweggetjes en langs prachtige plekken.

Middels het bol - pijl systeem laten wij u genieten van de mooie plekken in de Achterhoek. Terwijl de bestuurder het voertuig stuurt geeft de navigator aan welke volgende situatie zich zal aandoen. De mede passagiers dienen goed op te letten, want tijdens de rally zijn er meerdere vragen verwerkt waar antwoord op gegeven dient te worden.

De Sterrit is voor een familiedag een perfecte low budget activiteit die spanning en (leed)vermaak opleverd. Een sterrit kan als volgt eruit zien: Tijdens de route uitleg worden de familieleden met elkaar gemixd. Elk team krijgt de benodigde route beschrijving en materiaal mee en starten met een tussenpose van 2 minuten van elkaar. Onderweg is er een pauzeplek waar de verschillende teams elkaar weer even zien en een versnapering kunnen gebruiken. Uiteraard kunnen de teams onderweg elkaar ook vaker tegen komen door de route volledig goed te rijden of door de route juist fout te rijden. Dit noemen we dus leed vermaak.

Extra mogelijkheden: Huren van een Oldtimer, dit kunt u doen bij de volgende bedrijven eendenverhuur duckstoer en keveruitje

Ook kunnen wij voor u een route op maat maken. U geeft aan waar u wilt verzamelen en vanaf waar gestart kan worden. 

Keveruitje rijssen bij wolfershuus achterhoek bedrijfsuitje trekkertrek wolfershuus wolfershuus oldtimertocht klassieker rally oldtimertreffen oldtimerdag laatste oldtimerrally HAV wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like