Duck tour / Kever tocht

Keveruitje rijssen bij wolfershuus achterhoek bedrijfsuitje vkrntDe Achterhoek is een prachtig stuk Nederland om met Oldtimers een tocht te maken. Ontdek de mooiste plekken en voel je 40 jaar terug in de tijd.

Inclusief: Koffie met gebak, Route uitleg, Huur 2CV, 200km vrij, Picknickmand voor onderweg, afzakkertje

Duur: 3½ uur

 

U wordt hartelijk ontvangen met koffie en gesorteerd gebak. Intussen wordt er al uitleg gegeven over de voertuigen en de route.

Wolfers-Event verzorgt voor u een route beschrijving in vorm van geschreven tekst of bol-pijl. De tochten voert u langs idylische plekjes en door prachtige natuur. Onder weg zijn meerdere stop mogelijkheden om te genieten van de omgeving en de versnaperingen die u mee krijgt voor onderweg.

Eenmaal weer terug in Wolfersveen kunt u lekker nagenieten onder genot van een afzakkertje.

 

Voorwaarden:

Minimale leeftijd bestuurder 24 jaar.

 • Genoemde Prijs is op basis van 4 personen per voertuig.
 • Minimale leeftijd bestuurder 24 jaar.
 • Bestuurder is minimaal 3 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.
 • Bij de verhuur van voertuigen vragen wij een borg. Deze borg kan op 2 manieren worden geboden. Of u laat u eigen auto bij ons staan als borg, of u betaald 500 euro borg In geval van het huren van meerdere auto’s zal de borg in overleg worden afgestemd en op de huurovereenkomst worden beschreven..
 • Het eigen risico bij een eventuele schade is € 750 euro. Deze dient af direct afgerekend te worden als de auto met schade wordt teruggebracht.
 • Huurbedrag zal bij aanvang moeten worden voldaan. Het afgesproken huurbedrag staat vermeld op de huurovereenkomst of op een eventuele offerte. Dit bedrag kan vooraf worden overgemaakt of contant worden voldaan. Er is geen PIN mogelijkheid.
 • De borg kan vooraf worden overgemaakt of bij aanvang worden voldaan. Tevens kan u eigen auto als borg dienen, maar indien er schade ontstaat zal het eigen risico direct moeten worden voldaan bij terugkomst.
 • Één hoofdbestuurder is verantwoordelijk voor de auto ten aanzien van bekeuringen en het correct behandelen van onze auto’s.
 • Kopie rijbewijs meenemen (en afgeven) bij vertrek.
 • De auto’s zullen afgetankt meegegeven worden. De auto dient afgetankt terug gebracht te worden.
 • De auto’s zijn WA verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering voor 4 personen incl. de bestuurder.
 • We werken eraan om de voertuigen in goede staat te houden, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren. Bij pech onderweg in de regio zullen we u zelf technisch ondersteunen d.m.v. telefonisch overleg of assistentie ter plaatse.
 • Kosten van brandstof zit niet inbegrepen in de huurprijs.
 • Maakt u meer kilometers dan het kilometer vrije deel, dan kost dit € 0,18 per/km.

Ook kunnen wij voor u een route op maat maken. U geeft aan waar u wilt verzamelen en/of vanaf waar gestart kan worden. 

wolfershuus oldtimertocht klassieker rally trekkertrek wolfershuus smokshannerit tussenstop wolfershuus oldtimertocht achterhoek oldtimertreffen oldtimerdag laatste oldtimerrally HAV wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like