Elektrisch voordeel

thumb scooter electrisch tochtje familieuitje wolfershuus

Nog milieu neutraler. De helft van de groep gaat met een electrische scooter op weg naar zorgboerderij ruimzicht en de andere helft met een natuurwandeling dwars door de velden naar dezelfde plek.

Inclusief: Route, Scooterhuur, Verzekering, Koffie met spokenbroodje, Pauzedrankje, Rondleiding bij zorgboerderij Ruimzicht, Begeleiding natuurwandeling, Afzakketje.

Duur: ½ dag

Prijs: € 38,50

 

Bijzonderheden: Min. 8 personen / Max. 24 personen

Uitleg:

De route zoals boven beschreven. De helft gaat met de eco scooter op pad terwijl de rest van de groep via maaipaden dwars door de velden op pad gaan naar Zorgboerderij Ruimzicht. Na het bezoek aan Ruimzicht zal er van materiaal worden gewisseld. Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken.

Wolfershuus uiteten groepsfeest personeelsuitje solexrijden bezoek aan Ruimzicht zorgboerderij groepsuitje biologisch ruimzicht wolfershuus Susebeek zorgboerderij Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like