Eco Tour (Fluisterstil door de natuur)

thumb scooter electrisch tochtje familieuitje wolfershuus

Milieu neutraal uitstapje op een electrische scooter door de mooie omgeving van hartje Achterhoek met een excursie/bezichtiging van een zorgboerderij die werkt volgens het ecoligisch concept.

Inclusief: Route, Scooterhuur, Verzekering, Koffie met spokenbroodje, Pauzedrankje, Rondleiding bij bio/zorgboerderij Ruimzicht, Afzakkertje

Duur: ½ dag

 

Bijzonderheden:

Uitleg:

U wordt ontvangen met een kop koffie en een Spokenbroodje. Hierna krijgt u de route en uitleg over de elektrische scooter. De route van 20 km zal u door het gebied voeren dat pas in het begin van de vorige eeuw is ontgonnen. Kenmerkend aan dit gebied zijn de lange rechte wegen, maar toch met mooie landschapscoulissen. Onderweg doet u Zorgboerderij Ruimzicht aan, hier wordt u ontvangen met een pauzedrankje alvorens u een bezichtiging en rondleiding krijgt over de boerderij met zijn potstal. Als verrassing krijgt u heerlijke kaasjes en biologische sapjes te proeven die n de boerderijwinkel te koop zijn.

Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken.

Wolfershuus uiteten groepsfeest personeelsuitje solexrijden bezoek aan Ruimzicht zorgboerderij groepsuitje biologisch ruimzicht wolfershuus Susebeek zorgboerderij Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like