Naar Zelhem en Halle met Solex en Step

Scooter en Solex tochten personeelsuitje vriendenuitje dagtocht door de achterhoek

Een mooie combi van activiteit, iets relaxed en sportiefs waarbij het gezelschap in twee groepen op weg gaan naar een ontmoetingsplek.

Inclusief: Route, Solexhuur, Verzekering, Stephuur, Koffie met spokenbroodje, Pauzedrankje, Afzakkertje

Duur: 3 uur

 

 

Bijzonderheden:

  • Min. 12 personen.
  • Op ontmoetingsplek mogelijkheid van activiteit zoals boogschieten
  • Uit te breiden met een barbecue € 14,50 p.p.

Uitleg:

U begint met een kop koffie en een spokenbroodje, waarbij u uitleg krijgt over de route. De helft van de groep gaat met de solex op pad, terwijl de rest van de groep met de step richting het centrum van Zelhem steppen. Op het kerkplein is er een gezamenlijke stop. Daarna zal er van solex en step worden gewisseld. Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken.

wolfershuus solex rijden willemien 65jaar fietstocht rustplek wolfershuus gourmetten wolfershuus gezellig lekker eten catering achterhoekse wijn op buffet wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like