Door de Natuur van Zelhem en Ruurlo

thumb solex rijden dagarrangement wolfershuus familieuitje

Een indrukwekkende tocht op een solex door het prachtige landschap van Zelhem en Ruurlo. Over stille wegen en kleine paden komt u op plekken waar de tijd haast heeft stil gestaan.

Inclusief: Koffie met Achterkoekje,  Route, Solexhuur, Verzekering, Thee/Koffie met appelgebak

Duur: ½ dag

(excl. Entreegeld Doolhof en Annie Cactus)

Bijzonderheden: Min 12 personen.

Uitleg:

U begint met een kop koffie en een achterkoekje, waarbij u uitleg krijgt over de route.

De solextour voert u door het mooie achtergebied tussen Zelhem en Ruurlo. De lengte van deze tour is 38 km en zal u ondermeer langs de grootste doolhof van Nederland, Annie Cactus, De tuinen van de Heeren van Reurle, Kasteel Ruurlo en Zorgboerderij Ruimzicht voeren. Bij de Cactus Oase zult u een tussenstop maken om te genieten van een kopje thee/koffie met een appelgebak.

vrijjgezellenfeest dames wolfershuus annie kaktus aloevera Wolfershuus solexrijden groepsuitje slotboom tweewieles personeelsuitje brunchbuffet08 Wolfershuus annie kaktus aloevera workshop vrijgezellenfeest dames Wolfershuus solexrijden afscheidsfeestje willemien

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Facebook Like