Bezoek Cactus Oase met frietjes tot besluit

Cactus-oase-anny-cactus-kinderfeestje-roekoe-tocht-wolfershuus

Op bezoek bij de Cactus Oase waar Anny Cactus de kinderen op een ethousiaste wijze mee neemt door het familiepretpark. Tot besluit van een geweldige kinder verjaardagsfeest, lekker frietjes eten in de Veldhoek.

Inclusief: Entree Familiepark Cactus Oase, onbeperkt ranja, kaktus als aandenken, spelen in de speeltuin, frietjes met snacks, ijsje tot besluit

Duur: 3 / 4 uur

 

Bijzonderheden:

  • Minimaal personen N.V.T.
  • Uit te breiden met huifkartocht 

geldigheid tot: 31-12-2018

Omschrijving:
Jullie worden hartelijk ontvangen bij de CactusOase door Anny Cactus. Vervolgens ga je met je groep een echte speurtocht langs de duizenden verschillende cactussoorten maken. Voor de goede oplossing van de prikkelspeurtocht ontvang je een indianenbeloning. De kas van 6000m2 is een wereld van plezier, naast de vele planten heb je er een Wilde Westen hoek, de Vogeltuin, een boerderijdoorsnede uit de Vijftiger jaren, de Desert Express en Thomastrein die door een Mexicaans landschap met rotsen en cactussen rijden en kun je je verkleden in de kinderverkleedhoek.

Na een middag vol plezier ga je op weg (als extra mogelijkheid met huifkar.) naar de Veldhoek, hartje Achterhoek, op bezoek bij eetcafé de Veldhoek. Hier kan het kinderfeest nog heerlijke voortgezet worden. Ravotten in de speeltuin of schommelen in de familieschommel. Als alles lekker is uitgeraast ga je genieten van een grote schaal met frietjes en verschillende snacks. De schaal wordt feestelijk binnen gebracht met vuurwerk er op. Uiteraard houden wij rekening met vegetarisch en islamitisch stroming eters. Na afloop wordt er nog een ijsje rondgedeeld voor de laatste gaatjes.

springkussen speeltuin kinderfeestje wolfershuus Cactus-oase-anny-cactus-puzzel-kinderfeestje-roekoe-tocht-wolfershuus Wolfershuus speeltuin familieschommel kinderfeestje kinderverjaardag Wolfershuus anniekaktus aloevera101


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

logo achterhoek_234logo vvv

bus-idee

 

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like