Shit Quiz (extra mogelijk met Toilet potten race)

toiletpotten-race wolfershuus actie bedrijfsuitje shit Quiz

Hilarische middag/avond met als onderwerp aller soorten weetjes over de kleinste kamer en wat er zich daarin afspeeld.
U kunt met z'n allen de POT op. Voor jong en oud, groot of klein en van laag tot hoog niveau uw dagelijkse ervaring eens anders ervaren.

Inclusief: Koffie met gebak, Shit Quiz, Spelleider, Warme Hapjes,  uit te breiden met Toiletpotten race incl. begeleiding,

Duur: 2½ uur

 

Prijs: € 39,50 p.p. uitgebreid met toiletpotten race

Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Koning, Keizer, Admiraal op de pot zitten ze allemaal. Bezoek 't Wolfershuus en krijg last van rooie oortjes. Tijdens jullie bezoek zal de spelleider er voor zorgen dat u meer komt te weten over de feiten en nieuwtjes van de kleine kamer. Het gezelschap zal verdeeld worden in verschillende groepen om vervolgens te strijd met elkaar aan te gaan, het vullen van een schotel met kwartjes. De kwartjes zijn te verdienen door verschillende vragen goed te beantwoorden. De meerkeuze vragen worden op een groot scherm geprojecteerd en zijn voorzien "prachtige beelden".  Daarnaast zijn er extra kwartjes te verdienen door hilarische opdrachten uit te voeren. Het heet niet voor niets de Shit-quiz wat te denken van Spijker poepen of het samenstellen van vers gedraaide keutel.

Na elke tussen opdracht is er even tijd voor een pauze moment en zal er warme hapjes worden geserveerd. Als aanvulling op het arrangement "Shit Quiz" kan het Toiletpotten race er aan toe gevoegd worden.

Directieleden, leraren, politieagenten, ministers maar natuurlijk ook kinderen (vanaf 12 jaar) kunnen op de Toilet Racers rijden. Het is geweldig om te zien, ook voor de toeschouwers is het buitengewoon vermakelijk, hoe met een gemotoriseerde toiletpot een behendigheid parcours moet worden afgelegd. De groep wordt ontvangen met een kop koffie en heerlijk gebak. Vervolgens wordt de groep mee genomen naar het parcours op het terrein van Wolfershuus. Hier krijgt u uitleg over hoe om te gaan met de toiletpot racer en de af te leggen parcours. Afhankelijk van de grote van de groep kan er individueel of in groepjes worden gestreden. Met de gemotoriseerde toiletpot kan de mogelijkheden bestaat uit een estafette race, behendigheid race, opdrachten parcours. Welk variant of combi er ook gekozen wordt uw familiedag, vriendenuitje, personeelsuitje zal gegarandeerd hilarische momenten kennen.

Belangrijk:

Het gehele jaar door is het mogelijk om toiletpotten te rijden m.u.v. zeer hevige regenval. De begeleider/instructeur zal hierin bepalen en kan met u een alternatieve datum prikken.

Toiletpot shit Quiz toiletpotten race vrijgezellenuitje toilet potten race familieuitje combi met shit quiz wolfershuus Winnaar shit quiz personeelsuitje wolfershuus


Vele groepen gingen u al voor en is ideaal in te zetten voor een familieuitje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje en ook kinderen voor een verjaardagsfeestje is geen probleem.

We zijn makkelijk te bereiken vanuit Zutphen, Deventer, Arnhem via de A12 en A18, Doetinchem slechts 8 km van ons vandaag. We liggen tussen Zelhem en Ruurlo in aan de N315 in de scherpe bocht. Centraal in Gelderland hartje Achterhoek.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like