Top 2000 Quiz

Top2000 Quiz Wolfershuus bedrijfsuitje

Op zoek naar een muzikale en interactieve spelshow? Dan is de Top 2000 echt iets voor u! Bekend van Radio 2, wordt top 2000 in de laatste week van het jaar uitgezonden. Uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s /vrienden? Aarzel niet en boek "Top 2000 Quiz".

Inclusief: Koffie met achterkoekje, Top 2000 Quiz, Spelleider en Hapjes.

Duur: 4 uur

Prijs: € 43,50 p.p. incl. Warm buffet

 

Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met een achterhoekkoekje, zal het spel gestart worden in samenwerking met RB Producties. Onder begeleiding van RB producties en zijn muzikanten wordt het spel gespeeld. De show bestaat uit verschillende rondes. De teams moet zo snel mogelijk in de live gespeelde intro's de nummers raden, en wordt de feitelijke kennis getest over bekende muzikale verschijningen uit de jaren '70, '80, '90 en '00. Wat was ook alweer de eerste nummer 1 hit van Queen? Weet u het nog? Maar dat is niet alles. Zorgt dat de groep zelf ook de stembanden heeft opgewarmd, want deze worden op proef gesteld tijdens de karaokeronde. Welk team kan het meeste meezingen met dat ene bekende top 2000 nummer? Een groot muziekspektakel kunnen wij u garanderen tijdens deze show! 

De top 2000 Quiz is ideaal om groepen aan te zetten tot teambuilding om succes te vergroten. Groepen uit verschillende streken zoals Limburg, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord Braband zijn u voor gegeaan. Wij zijn namelijk perfect te bereiken via de A1, A12, A18 en A325 want we liggen centraal tussen Arnhem, Zutphen, Deventer, Hengelo, Enschede, Winterswijk en Aalten

 

achterhoekse proeverij buffet wolfershuus groepsuitje senoirenreis Top2000 Robin presenteert Wolfershuus familieuitje Wolfershuus warm buffet achterhoeks streekgerechten koud greospgezelschap bus idee Spel top2000 op locatie Wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like