De Mannen tegen de Vrouwen

Vierkante mannen tegen de vrouwen

Wie zijn er nu eigenlijk beter: de Mannen of de Vrouwen? Met deze doldwaze quiz gaan we nader onderzoeken welk geslacht beter is in kennis, behendigheid en communiceren.

Inclusief: Koffie met achterkoekje, De mannen tegen de vrouwen, Spelleider en Hapjes.

Duur: 4 uur

Prijs€ 47,95 p.p. incl. Braadpan buffet

 Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met een achterhoekkoekje, zal het spel gestart worden in samenwerking met RB Producties. We delen de groep op in twee teams. Een team met alleen maar mannen, en een team met alleen maar vrouwen. Deze teams strijden het gehele programma tegen elkaar.

Al op de basisschool houdt dit vraagstuk ons in z'n greep "wie is er nu eigenlijk beter".Wie weet het meest over het andere geslacht (of de verschillen)? Beleef het nu zelf. Een professionele presentator van RB Producties zal deze spelshow begeleiden en weet van deze strijd een waar feest te maken. Boek nu de mannen tegen de vrouwen om een hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk veel ontkenningen te beleven. 

Dit spel is ideaal om groepen aan te zetten tot teambuilding om succes te vergroten. Groepen uit verschillende streken zoals Limburg, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord Braband zijn u voor gegeaan. Wij zijn namelijk perfect te bereiken via de A1, A12, A18 en A325 want we liggen centraal tussen Arnhem, Zutphen, Deventer, Hengelo, Enschede, Winterswijk en Aalten

Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart Mannen tegen de vrouwen Wolfershuus bedrijfsuitje personeelsuitje mannen tegen de vrouwen Keveruitje rijssen bij wolfershuus achterhoek bedrijfsuitje

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like