THE MIX

vierkant personeelsuitje mannen tegen de vrouwen

De drie leukste van de door ons aageboden spellen gecombineerd tot een nieuwe spelshow. THE MIX zorgt voor een avond- of middagvullend programma. 

Inclusief: Koffie met achterkoekje, THE MIX, Spelleider en Hapjes.

Duur: 4 uur

Prijs€ 37,95 p.p. incl. Walking Bites

 

Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met een achterhoekkoekje, zal het spel gestart worden in samenwerking met RB Producties. De groep wordt opgedeeld in twee teams. Uit ervaring kunnen wij vertellen dat 'Wie ben ik' van de Mannen tegen de Vrouwen, het 'verjaardagsspel' van Ik hou van Holland en de ronde met live muziek van de Top 2000 Quiz, door onze klanten het meest enthousiast wordt ontvangen. Daarom bieden wij vanaf nu deze spellen aan in één avondvullende show, genaamd THE MIX. Twee teams strijden om het waanzinnige 'THE MIX prijzenpakket'. Het team dat de meeste spellen wint gaat naar huis met een prachtige prijs. Bent u op zoek naar een team, familie of bedrijfsuitje vol hilariteit en waar teambuilding bovenaan staat? Zoekt u live muziek maar bent u bovenal op zoek naar een onvergetelijk programma voor jong en oud? Boek dan nu 'THE MIX'. 

Dit spel is ideaal om groepen aan te zetten tot teambuilding om succes te vergroten. Groepen uit verschillende streken zoals Limburg, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord Braband zijn u voor gegeaan. Wij zijn namelijk perfect te bereiken via de A1, A12, A18 en A325 want we liggen centraal tussen Arnhem, Zutphen, Deventer, Hengelo, Enschede, Winterswijk en Aalten

familiedag mannen tegen de vrouwen wolfershuus gelderland Broodplank wolfershuus lekker eten oerbrood Ik hou van holland bedrijfsfeest Gelderland Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like