Escape room

Vierkante afbeelding

De Escaperoom, wie kent het niet? Vanaf nu kunt u het "Escape room" spelen bij Wolfershuus in Zelhem. 1 groep, de tijd tikt, vele raadsels, puzzels, geheimen en codes moeten gekraakt worden voordat je kunt ontsnappen. Een spectactualair teambuildings-activiteit waarbij je samen met jouw groep de taak krijgt om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk jij dat het lukt binnen de tijd? Een echte teambuildingsactiviteit! 

Inclusief: Koffie met achterkoekje, Escape room, Spelleider en Hapjes.

Duur: 4 uur

Prijs€ 52,50 p.p. incl. Warm buffet

 Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met een achterhoekkoekje, zal het spel gestart worden in samenwerking met Wolfers-Event. Er worden groepen/teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Een uitgebreide uitleg over het spel zal worden gegeven door onze spelleider waarna je vervolgens begint met de escape room en waan je je wereld die jouw denkwijs tot het uiterste zal drijven. In een korte tijd probeer jij samen met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door diverse raadsels, codes, puzzels, cryptogrammen en pittige spellen op te lossen krijg je steeds een nieuwe code of cijfercombinatie. Welke groep weet binnen de tijd het laatste slot te openen?

Let op: U zit als groep niet in een afgesloten ruimte. Dit is een spel dat wordt verzorgd op onze locatie en is ontwikkeld als teambuildingsactiviteit.

Dit spel is ideaal om groepen aan te zetten tot teambuilding om succes te vergroten. Groepen uit verschillende streken zoals Limburg, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord Braband zijn u voor gegeaan. Wij zijn namelijk perfect te bereiken via de A1, A12, A18 en A325 want we liggen centraal tussen Arnhem, Zutphen, Deventer, Hengelo, Enschede, Winterswijk en Aalten

achterhoekse wijn op buffet wolfershuus Escaperoom Wolfershuus gelderland teambuilding Wolfershuus warm buffet achterhoeks streekgerechtenverjaardagsfeest Jan escaperoom gelderland wolfershuus teamuilding

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like