Voute Bingo Avond

Wolfershuus warmbuffet bedrijfsuitje busgezelschap

Bingo is oergezellig maar staat bekend als camping spel. Bij de Voute Bingo is dit fenomeen tot een 'hoger' niveau getild. Het beste van het slechtste, leuk om te doen met bv. een bedrijfsfeest. 

Inclusief: Koffie met achterkoekje, Voute Bingo, Spelleider en Hapjes.

Duur: 4 uur

Prijs: € 45,50 p.p. incl. Stamppotten buffet

 

Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met een achterhoekkoekje, zal het spel gestart worden in samenwerking met TB Events. Onze enthousiaste quizmaster ontvangt het gezelschap en geeft de groep een speluitleg. Misschien overbodig, maar er zijn drie manieren om te winnen bij bingo. En wie de meeste bingo's heeft, wint!

Elke bingoronde valt er een prijs te winden. Er worden op een ouderwetse manier ballen uit een bak gehaald. Tussen 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Zeg maar gerust voute opdrachten. Denk hierbij aan: foute hits herkennen, foute krachtmetingen als bijvoorbeeld armpje drukken. Staat zo'n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen op de kaart. 

Aan het eind van de middag of aovnd kronene we de bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een orgineel cadeau. 

Dit spel is ideaal om groepen aan te zetten tot teambuilding om succes te vergroten. Groepen uit verschillende streken zoals Limburg, Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Noord Braband zijn u voor gegeaan. Wij zijn namelijk perfect te bereiken via de A1, A12, A18 en A325 want we liggen centraal tussen Arnhem, Zutphen, Deventer, Hengelo, Enschede, Winterswijk en Aalten

kl2 casino avond pokertafel wolfershuus bedrijfsuitje familieuitje Wolfershuus anniekaktus catering proeverijbuffet kl1

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like