Minute to win it

Wolfershuus utlieme uitdaging bekersstapellenrodeostier groepsuitje personeelsuitje

Eenvoudige spellen, elk van maximaal 1 minuut die hilarische momenten zal geven ideaal voor vrienden groepen, familie uitjes of als bedrijfsfeestje.

Inclusief: Koffie met appelgebak, 1 minuut om te winnen, Spelleider, (optioneel Warm buffet, IJsje of Koffie met bonbon).

Duur: 4 uur

Prijs: € 49,50 p.p. incl. warm buffet

 

 

Locatie:

  • Eetcafé de Veldhoek
  • Heidehuus
  • Erve Brooks

Bijzonderheden:

  • Minimaal 20 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving:

Gezellig een uitstapje met het bedrijf/vrienden/familie waarbij u eenvoudige opdrachten dient uit te voeren die met gewone huis/tuin/keuken artikelen zijn opgezet.

Uw groep wordt met een brief persoonlijk uitgenodigd om op de afgesproken datum te komen en daarbij een atribuut mee te nemen. De atributen kunnen variëren van plasticbeker tot een douchematje. Op de afgeproken avond/middag wordt u hartelijke ontvangen met een kop koffie en appelgebak. Vervolgens worden er teams gemaakt die tegen elkaar gaan strijden om de eretitel. De opdrachten die uitgevoerd moeten worden zijn eenvoudig van aard en worden gedaan met de atributen die elke speler mee heeft genomen. Voor elke opdracht staat 1 minuut uitvoer tijd. Aan de hand van de behaalde punten zal bekend worden welke team heeft gewonnen. Na deze strijd is het tijd voor ontspanning in vorm van lekker borrelen en als uitbreidingsmgelijkheid een hapje eten. Terwijl u in volle strijd was met het spel, is in de keuken heerlijk voor u een warm buffet klaar gemaakt. Tot besluit serveren we nog een heerlijk ijsje of een kopje koffie met bonbon.

familie van Kruistem levend ganzenborden wolfershuus quadrijden stoer achterhoek pleeborstel gooien klootschieten wolfershuus zelhem groepsactiviteit trekkertrek wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like