De Ultieme Uitdaging

thumb ultieme uitdaging zandwegen Algemeen wolfershuus overzicht activiteitenEen middag/avond vol spanning en sensatie. De utlieme Uitdaging is een spel dat zowel individueel als in groepen gespeeld wordt. Alles draait om uiterste concentratie, lef, uithoudingsvermogen en op intellectueel gebied, waarbij een miniem verschil doorslag geeft om te winnen.

Inclusief: Koffie met achterkoekje, Ultieme uitdagingsspel, Spelleider, Hapjes, Koffie met bonbon

Duur: 5 uur

Prijs: € 38,50 p.p. incl. Braadpan buffet

Bijzonderheden:

  • Minimaal 8 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie
  • Trek sportieve kleding aan

Omschrijving:

U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie en een achterkoekje. Als eenmaal de groepkompleet is, zal er een presentatie worden gegeven van wat u aan opdrachten te wachten staat. Gedurende middag/avond zult u 6 opdrachten uitvoeren die elk een menselijke vaardigheid op de proef stelt (te denken aan behendigheid, geduld, gevoel, inschattingsvermogen).

De spelleider zal u vervolgens mee nemen naar het activiteiten terrein, waar telkens 2 opdrachten worden uitgevoerd. Tussen elke blok van 2 opdrachten is er een pauze moment voor een drankje met een hapje (ook komt tenslotte ook voor de innerlijke mens) Daarnaast zijn de rustmomenten ideaal om u voor te bereiden op de volgende proef en kunnen we een tussenstand opmaken.

Nadat alle 6 opdrachten zijn uitgevoerd en de spanning van wie de winnaar wordt tot een hoogtepunt is gekomen, kunt u heerlijk gaan genieten van een  Braadpan buffet. Naast de verschillende soorten vlees, kunt u ook groentes, aardappelgarnituur en eventueel vegetarische gerechten bereiden. Tot besluit, nadat iedereen voldaan is van een goede maaltijd, serveren wij nog een kopje koffie met bonbon.

Familie Bakema krattenrace ultieme uitdaging wolfershuus ultieme uitdaging zandwegen Algemeen wolfershuus overzicht activiteiten Wolfershuus ultieme uitdaging zandwegen groepsuitje familiedag Koekjes happen Bakkerij Jolink ultieme uitdaging wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like