Gok en durf spel

thumb grote actiespel ballonnenblazen halve liter drinken wolfershuus

Het gok en durfspel een ideale activiteit voor familie-uitje of bedrijfs-uitje. Met name voor groepen die elkaar al wat langer kennen. Vol actie en rare opdrachten waarbij je verrast kunt worden.

Inclusief:Koffie met appelgebak, Gokspel, Spelleider, Hapjes, (optioneel Koud/Warm buffet).

Duur: 4 uur

Prijs: € 54,50 p.p. incl. Koud/Warm buffet

Bijzonderheden:

  • Minimaal 16 personen
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie
  • Neem schone kleren mee

Nadat iedereen heerlijk heeft genoten van een kop koffie met appelgebak, zal het gezelschap worden verdeeld in meerdere groepen. Nu komt het er op aan; wat durf je en hoe groot is de gok dat de andere wint. Het spel heeft namelijk meerdere categorieën met verschillende opdrachten. Nadat een categorie is gekozen zal er aan de hand van de omschrijving bepaald moeten worden wie de opdracht gaat voltooien en hoeveel er op ingezet gaat worden. Het spel, dat garant staat voor veel actie en humor, zal er zeker voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. Tijdens de avond zal er meerdere malen met hapjes worden rond gegaan en ter afsluiting kan er een Koud/Warm buffet met o.a. 6 warme vleesgerchten, warme groenten, rauwkost, div. salades en knapperige frietjes geserveerd worden.

balkenrace hooglandwedstrijden wolferhuus susebeek zelhem achterhoek wolfersveen Familie Bakema krattenrace ultieme uitdaging wolfershuus Wolfershuus ultieme uitdaging zandwegen groepsuitje familiedag Wolfershuus Op Vakantie bij ome koos spelletjes activiteitboogschieten gymvereniging ijzenvoorde
 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Filmpje Minute to Win it

Filmpje Top 2000 Quiz

Facebook Like