Ultieme Uitdaging en op de tandem naar de Cactus Oase

Wolfershuus ultieme uitdaging zagen groepsuitje familiedag VKSamen met de groep lekker op pad door de achterhoek naar Anny Cactus van de Cactus Oase. Na een middagje uitwaaien weer terug om de levensweg te bewandelen van de ganzen. 

Inclusief: Koffie met achterkoekje, Tandemtocht, Entree Cactus Oase, Koffie met oma's kruidkoek, afzakkertje, Levend Ganzenborden, Prijsjes

Duur: 5 uur

Prijs: € 49,50 p/p incl. BBQ Buffet

Start Locatie:

  • Heeren van Wolfersveen

Bijzonderheden:

  • Mogelijkheid om te combineren met andere arrangement
  • Begeleiding van spelleider
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie

Omschrijving Tandemtocht Levend ganzenborden en bezoek Cactus Oase:

U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie en een achterkoekje. Vervolgens krijgt u uitleg over het verloop van de middag, en gaat u met de tandem opweg naar Anny Cactus. Via kleine binnenwegen komt u bij de Cactus Oase aan waar u een heerlijk kopje koffie met oma's kruidkoek krijgt. Vervolgens kunt u een wandeling maken door de kassen van het familiepark.

Het aloude bordspel omgetoverd tot een groot gezelschapsspel, waarbij de weg bepaald wordt door het lot. Eenmaal terug van de tocht van ongeveer 26 km en te hebben genoten van een afzakkertje, zal het gezelschap worden opgedeeld in meerdere groepjes en kan het spel beginnen. Het uiteindelijke doel is om als eerste op vak nr. 63 te komen, maar dat wil niet zeggen dat dan de winnaar bekend is. Tijdens het spel zijn meerdere opdrachten die moeten worden uitgevoerd. Ook deze tellen mee in de eindbeoordeling, waardoor zelfs de langzaamste gans nog kans maakt om op het erepodium te komen.

Ter afsluiting van het arrangement kunt u het BBQ buffet bij boeken of kiest u één van de andere bufetten. De BBQ buffet bestaat uit 7 soorten vlees, stokbrood met kruidenboter, rauwkost salade en diverse sauzen.

familiefiets familietuitje personeelsuitje-syntus wolfershuus Tandemtocht Wolfershuus Teamuitje belastingdienst Cactus-oase-anny-cactus-puzzel-kinderfeestje-roekoe-tocht-wolfershuus familie van-Kruistem levend-ganzenborden wolfershuus


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like