Toilet potten race

toiletpottenrace wolfershuus vriendenuitje actiefuitje

U kunt met z'n allen de POT op. Voor jong en oud, groot of klein en van laag tot hoog niveau uw dagelijkse ervaring eens anders ervaren.

Inclusief: Koffie met gebak, Toiletpotten race, begeleiding, Afzakkertje.

Duur: 2½ uur

Prijs: € 51,50 p.p. incl. BBQ Buffet

 

Locatie Mogelijkheden:

  • Heidehuus (Halle)
  • De Maathoeve (Heeten)
  • Erve Brooks (Gelselaar)

Bijzonderheden:

  • prijs op basis van minimaal 20 personen
  • drankjes op afkoop of nacalculatie
  • uit te breiden met de Shit Quiz
  • ook op eigen locatie te boeken

Omschrijving:

Koning, Keizer, Admiraal op de pot zitten ze allemaal. Directieleden, leraren, politieagenten, ministers maar natuurlijk ook kinderen (vanaf 12 jaar) kunnen op de Toilet Racers rijden. Het is geweldig om te zien, ook voor de toeschouwers is het buitengewoon vermakelijk, hoe met een gemotoriseerde toiletpot een behendigheid parcours moet worden afgelegd. De groep wordt ontvangen met een kop koffie en heerlijk gebak. Vervolgens wordt de groep mee genomen naar het parcours. Hier krijgt u uitleg over hoe om te gaan met de toiletpot racer en de af te leggen parcours. Afhankelijk van de grote van de groep kan er individueel of in groepjes worden gestreden. Met de gemotoriseerde toiletpot kan de mogelijkheden bestaan uit een estafette race, behendigheid race, opdrachten parcours. Welk variant of combi er ook gekozen wordt uw familiedag, vriendenuitje, personeelsuitje zal gegarandeerd hilarische momenten kennen.

Handig om te weten:

Het gehele jaar door is het mogelijk om toiletpotten te rijden m.u.v. zeer hevige regenval. De begeleider/instructeur zal hierin bepalen en kan met u een alternatieve datum prikken. 

toilet potten race familieuitje combi met shit quiz wolfershuus toiletpotten race vrijgezellenuitje dames VVWolfersveen nwe jaarsafsluiten Skippyball cricket boeren golf wolfershuus valsspelen


Vele groepen gingen u al voor en is ideaal in te zetten voor een familieuitje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje en ook kinderen voor een verjaardagsfeestje is geen probleem.

We zijn makkelijk te bereiken vanuit Zutphen, Deventer, Arnhem via de A12 en A18, Doetinchem slechts 8 km van ons vandaag. We liggen tussen Zelhem en Ruurlo in aan de N315 in de scherpe bocht. Centraal in Gelderland hartje Achterhoek. De toiletpotten racers worden mogelijk gemaakt door Harm Smit

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like