Skippybal Croquet

Skippyball cricket boeren golf wolfershuus groepsactiviteit fam Wassink VKMaak uw familiedag tot een feest, speel het croquetspel met skippy ballen.

Inclusief: koffie en appelgebak, uitgezet cricket parcour voor skippy ballen, uitleg, afzakkertje en prijsje winnaars.

Duur: 3,5 uur

Locatie:

  • Heidehuus
  • Heeren van Wolfersveen
  • Uw eigen locatie 

Bijzonderheden:

  • Min. 8 personen
  • meer dan 20 personen € 16,50 p.p.

Omschrijving:

We ontvangen de groep met een kop koffie en appelgebak. Door de medewerker van Wolfers-event krijgt u uitleg over het spel Croquet met skippy-ballen. Het parcours is uitgezet op het terrein van de Heeren van Wolfersveen / bij Coen Evers. Door de skyippy-bal met zo min mogelijk beurten door de poorten te gooien en juiste markeringen te raken kan het team de hoofdprijs in de wacht slepen. Naast de eretitel van beste team, bestaat de hoofdprijs uit een heerlijke bittergarnituur voor bij het afzakkertje..

Skippyball cricket boeren golf wolfershuus valsspelen paintbal zelhem wolfershuus paintball gelderland actief groepsuitje vriendenuitje Bubbel voetbal wolfersveen Wolfershuus schapendrijven teambuilding bloemendal groepsactiviteit

Dit spel moet u niet verwarren met cricket. Na voetbal is cricket het meest beoefende sport ter wereld.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like