Human Bowling

humanbowling groepsactiviteit gelderland wolfershuus familiedag hebbink

Laat met je dollen en de bal rond rollen. Als levend bowlingbal kegel je de pionnen om maar dit keer veilig vastgesnoerd in een stalen bal. LET OP na het uitstappen zal je nog wel een keertje om je as heen tollen.

Inclusief: Ontvangst met koffie, 2 uur spel plezier met Human Bowling, afzakkertje.

Duur: 2½ uur

Locatie Mogelijkheden

  • Veldhoek
  • Wolferswoud
  • Heidehuus
  • Heeren van Wolfersveen

Bijzonderheden:

  • Prijs op basis van 15 personen.
  • Te combineren met Toiletpottenrace, Boogschieten, Bubbel voetbal,

Omschrijving:

Bij dit nieuwe spel Human Bowling neemt de deelnemer plaats in de Bowlingbal. Een stalen bal met daarin een kuipstoel voorzien van 5 puntsgordel zorgt er voor dat het volkomen veilig is. Nadat de deelnemer profesioneel vast is gezet en dit door de spelleider is gechekt, gaan de teamleden de bal in beweging brengen.

Vanaf een kleine verhoging wordt de bal richting pins (pionnen) gerold die opgesteld staan tussen opblaasbare randen. Bij een strike telt de volgende worp dubbel.

Human Bowling is ideaal te combineren met andere activiteiten en goed in te zetten bij team buildings dagen. Het spel heeft een grote fun en durf gehalte. 

humanbowling groepsactiviteit gelderland wolfershuus personeelsuitje hema Wolfershuus schapendrijven teambuilding vriendengroep groepsactiviteit humanbowling groepsactiviteit gelderland wolfershuus teambuilding metzo toiletpotten race vrijgezellenuitje

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like