Bubbel-Voetbal

Bubbel voetbal actiefuitje wolfersveen

In een bal achter de bal aan. Speel een voetbal wedstrijd tegen elkaar en speel de bal in de tegenstanders z'n goal. Alleen een extraatje je zit zelf ook in een bal.

Inclusief: Ontvangst met koffie, 2 uur spel plezier met Bubbel Voetbal, afzakkertje.

Duur: 2½ uur

 


Locatie:

  • Heidehuus
  • De Heeren van Wolfersveen

Bijzonderheden:

  • Prijs op basis van 16 personen.
  • Te combineren met Toiletpottenrace, Boogschieten, Battle Bow. 

Omschrijving:

Neem je tegenstander eens goed te grazen. Bij dit spel is het geoorloofd om je tegenstander volledig onderste boven te lopen. Het lijkt een simpel spelletje voetbal maar dan net anders. Doel is om de bal bij de tegenstander in het goal te schieten. Alleen doordat je in een bubbel bal opgesloten zit heb je de beperking dat niet alle bewegingen efficient uit te voeren zijn. En pas op voor je het weet wordt je door de tegenstander gesandwiched of wordt je ineens van achteren omver gelopen. Reken daarnaast niet op de steun van de scheidrechter, deze zal veel acties door de vingers zien.

Beleef met je team 2 uur lang de strijd om het winnen van de eeuwige roem van beste voetbalspeler in een plastic bal. Dit uitje is ideaal voor groepen zoals een vrijgezellenfeest heren, vrijgezellenfeest dames, vrienden weekend of team-uitje.

dames VVWolfersveen nwe jaarsafsluiten Wolfershuus schapendrijven teambuilding vriendengroep groepsactiviteit humanbowling groepsactiviteit gelderland wolfershuus teambuilding metzo toiletpotten race vrijgezellenuitje

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like