Workshop Fotograferen

wokshops kruffels fotograferen wolfershuusHaal meer uit je camera. Onder professionele begeleiding ga je het perfecte plaatje schieten. De combinatie van theorie en praktijk is namenlijk de beste manier om fotgraferen te leren.

Inclusief: Kopje koffie met appeltaart, 4uur durend workshop, afzakkertje

Duur: 4,5 uur

Minimaal 2 pers. / Maximaal 8 pers.

 

Locatie:

  • De Heeren van Wolfersveen

Uitleg:

Lisanne van Bergen is van beroep Fotograaf en Docent fotografie. Haar passie van fotograferen heeft ze al vanaf haar jeugd. In de workshop die ze geeft begeleid ze de mensen zeer gedreven en gepassioneerd en probeert ze een stap in hun ontwikkeling mee te geven.

De workshop is voor iedereen die fotografeert of je nu een telefoon een compactcamera of spiegelreflex hebt, voor beginnende en gevorderde fotografen. Tijdens de workshop leert u goed kijken en fotografische mogelijkheden zien. Verder besteed ze aandacht aan techniek, licht en compositie.

U wordt direct na de middag ontvangen met een kopje koffie en appeltaart. Vervolgens gaat u met Lisanne de omgeving in op zoek naar fotogenieke momenten. De workshop is doorgaans buiten, waarbij het verstandig is om goede schoeisel te dragen. Aan eind van de middag wordt er afgesloten met een drankje is is er gelegenheid om na te praten over de opgedane ervaring.

 

Wolfershuus annie kaktus aloevera workshop vrijgezellenfeest dames Broodplank wolfershuus lekker eten oerbrood lisanne van bergen Wolfershuus BBQ buffet braadpan vrijgezellenfeest bart

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like