Graffiti Spuiten

Workshop Graffiti spuiten Wolfershuus VKLaat je creatieviteit de vrije loop. Een ervaren Graffiti spuiter gaat je stap voor stap loodsen door het proces van het ontwerpen van een eigen tag en deze te spuiten op een board plaat.

Inclusief: Kopje koffie / thee met appeltaart, 2 uur durend workshop, afzakkertje met borrel garnituur.

Duur: 3 uur

Locatie mogelijkheden:

  • Heeren van Wolfersveen
  • Erve Brooks
  • De Maathoeve

Bijzonderheden:

  • Op basis van minimaal 10 personen

Uit te breiden met:

Uitleg:

Een super leuk workshop om, samen met je team, vrienden of als vrijgezellenfeest te doen. Het lijkt zo eenvoudig even met de spuitbus in de weer. Niets is minder waar. Vanaf het moment van het ontwerp tot aan het eindresultaat ben je blij dat je regelmatig een helpende hand krijgt van de ervaren graffiti spuiter. 

Je wordt met je groep ontvangen bij de Heeren van Wolfersveen met een heerlijke koffie / thee en eigen gemaakte appeltaart. Intussen krijg je al uitleg over de ins en outs van het graffiti spuiten. Belangrijk is om vooraf een ontwerp te maken van wat je wilt gaan maken. Vervolgens gaan jullie naar buiten om aan de slag te gaan met de vele kleuren aan spuitbussen. Het eind resultaat na een 1½uur zwoegen zal met goed vinden van de maker, de finishing touch van de ervaren graffiti spuiter.  Je creatie mag na afloop mee naar huis genomenb worden. Maar om dat het nog even moet drogen is dat de juiste gelegenheid om even te genieten van een afzakkertje waarbij een heerlijke bittergarnituur wordt geserveerd.

Workshop Graffiti spuiten Wolfershuus lisanne van bergen vrijjgezellenfeest dames wolfershuus annie kaktus aloevera dames VVWolfersveen nwe jaarsafsluiten

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like