Spooktocht door Wolfersveen (het gebied van de Witte Wolven met zwarte voeten)

spooktocht wolfersveen vrouwke

Er is geen weg meer terug, deze griezeltocht zal van u een bikkel maken. De wolven en spoken zullen zorgen voor een hoop gegil en rillingen op uw rug.  

Inclusief: Ontvangst met Koffie/thee en Ovenkoek, in thema gehulde sfeer, verhaal over wat u te wachten staat, na de tocht genieten van heerlijke broodje warmvlees, gezellig na borrelen in gezellige ambiance en feestelijk muziek tot 01.00 uur

Duur: 5 uur

Prijs: € 39,50 p.p. (incl. vrij drinken)

Bijzonderheden:

  • Prijzen op basis van 40 personen.
  • Kleinere groepen mogelijk in overleg.
  • Alleen te boeken in de maanden oktober t/m maart.
  • De tocht gaat bij alle weersomstandigheden door, behalve bij aanhoudend onweer

Uit te breiden met:

  • Van 19:00 tot 20:00 Stampotten buffet
  • Vergaderarrangement vooraf

Omschrijving:

Klokslag 20:00 uur moet iedereen aanwezig zijn bij de Heeren van Wolfersveen, op laatkomers kan niet worden gewacht. Tijdens de koffie met ovenkoek zal er in thema gehulde sfeer het verhaal worden verteld alvorens u in groepen op pad gaat door de buurt van Wolfersveen. Tijdens deze tocht kunt u meermalen oog in oog komen te staan met één van de voormalige bewoners van het pension/sanetorium. Om het extra spannend te maken zult u onderweg als groep enkele beproevingen moeten doorstaan.

Degene die van de tocht uiteindelijk terug zijn gekomen, kunnen genieten van een heerlijk broodje warmvlees. Gezellige muziek in de bar zal er voor zorgen dat alle angsten snel weer zijn vergeten en het feest nog tot 01:00 door gaat.

Boekingsdatums:

Seizoen 2018/19

  • Vrijdag of zaterdag in de maanden oktober t/m Maart
  • Datum dus in overleg
  • Voorkeur een avond rondom nieuwe maan i.v.m. extra donker.

 

Contact en boekingen:

't Wolfershuus
7021 HS Zelhem
Telefoon 0314 - 621 340
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

spooktocht wolfersveen heks2 wolventocht spooktocht wolfersveen hencon personeelsuitje spooktocht wolfersveen peter bakelende spooktocht wolfersveen wolven wolventocht

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like