Driekamptocht Klootschieten

thumb pleeborstel gooien klootschieten wolfershuus zelhemMidgetgolf met gooi-activiteit naar keus voor een middag vol plezier ideaal voor een familiedag waarbij op de kleintjes wordt geled.

Inclusief: koffie en een achterkoekje, routes, klootschiet materiaal, huur midgetgolfbaan, pauzedrankjes, afzakkertje en prijsje winnaars.

Duur: 5,5 uur

 

Bijzonderheden:

  • Min. 8 personen
  • bij 20 personen € 28,50 p.p.

Omschrijving:

U begint met een kop koffie en een achterkoekje, waarbij u uitleg krijgt over het verloop van de tocht. U start met een klootschietroute over landgoed ’t Zand. Bij bungalowpark Wolferswoud kan er even worden gepauzeerd onder genot van een pauzedrankje, waarna u gaat midgetgolfen op de 18 holes baan. Voordat u weer verder gaat met de route kunt u nog genieten van een heerlijk ijsje. Het laatste onderdeel een prachtige wandeling die u weer terugvoert naar de Heeren van Wolfersveen.
Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken en een prijs aan de winnaar worden uitgereikt.

pleeborstel gooien klootschieten wolfershuus zelhem groepsactiviteit arnhem pleeborstel gooien klootschieten wolfershuus zelhem achterhoekse wijnen op buffet wolfershuus Wolfershuus fietstocht tandemtocht familiefiets slotboom tweewieles personeelsuitje brunchbuffet syntus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like