Het Zand route met Knapzak

steppen wolfershuus

Fietstocht Door de mooie omgeving van Zelhem - Halle - Ruurlo met zijn prachtige coulissen landschap en bosrijke omgeving.

 

Inclusief: fietsroute, koffie, knapzak, afzakkertje

Duur: 5 uur

 

Bijzonderheden:

  • bij 20 pers € 17,50 p.p.
  • op basis van eigen vervoers middelen (fiets)

Omschrijving

Door de mooie omgeving van Zelhem - Halle - Ruurlo met zijn prachtige coulissen landschap en bosrijke omgeving. U wordt ontvangen met een kop koffie en een achterkoekje. Na uitleg ontvangen te hebben gaat u op pad. De route van 45 km zal u voeren door o.a. Mariënvelde en Zelhem. In het centrum van Zelhem haalt u bij bakker Henry Scholten een goed gevulde knapzak op om onderweg te kunnen gaan picknicken. Op de terugweg komt u door een van de bosrijkste gebieden van Gelderland. Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken.

familiefiets familietuitje familie de vries wolfershuus steppen wolfershuus fietsroute familieuitje personeelsuitje familiefiets familietuitje personeelsuitje syntus wolfershuus Wolfershuus fietstocht hogeBi familiefiets slotboom tweewielers personeelsuitje

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like