Met de knapzak op de schouder (solex rijden)

Scooter en Solex tochten personeelsuitje vriendenuitje dagtocht door de achterhoek

Prachtige tocht maken door de Achterhoek op een solex vanaf de Heeren van Wolfersveen

Inclusief: Route, Solexhuur, Verzekering, Koffie met achterkoekje, Rijkelijk gevulde Knapzak, Boeren ijsje, Afzakkertje.

Duur: ½ dag

 

 

Bijzonderheden:

  • Aanvang programma ‘s morgens
  • Min. 14 personen.

Omschrijving:

U begint met een kop koffie en een achterkoekje, waarbij u uitleg krijgt over de route. De route zal u door en om Zelhem heen voeren. Als tussenstop zult u bij Bakkerij Scholten een rijkelijk gevulde knapzak afhalen. Met de knapzak op de schouder gaat de reis verder naar een plek om te picknicken. Op de terugweg doet u Camping Hofshoeve aan om daar te genieten van een boerenijsje.
Bij terugkomst zal er op de goede afloop nog een afzakkertje worden gedronken.

solex rijden dagarrangement wolfershuus familieuitje solexrijden bezoek aan Ruimzicht zorgboerderij groepsuitje biologisch Wolfershuus solexrijden groepsuitje slotboom tweewieles personeelsuitje brunchbuffet08 Wolfershuus solexrijden afscheidsfeestje willemien


Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like