Levend Ganzenborden

Joost Spijkerpoepen levend ganzenborden familieuitje wolfershuus zelhem VK

Oer hollands. Het gezelschapsspel als activiteit voor een familiedag, familie-uitje. De 63 tegels van het ganzeborden hebben elk een opdracht die individueel of als groep uitgevoerd moeten worden.

Inclusief: Koffie met spokenbroodje, Levend Ganzenborden, Warme hapjes, (Optioneel Luxe broodbuffet,) Prijsjes

Duur: 4 uur

Locatie:

  • Eetcafé de Veldhoek
  • Erve Brooks
  • Uw eigen locatie

Bijzonderheden:

  • Voor zowel binnen als buiten activiteit
  • Mogelijkheid om te combineren met andere arrangement
  • Uitbreiden met begeleiding van spelleider
  • Drankjes op afkoop of nacalculatie
  • Minimaal aantal 20 personen

Omschrijving:

Samen met de groep de levensweg bewandelen van de ganzen. Het aloude bordspel is nu omgetoverd tot een groot gezelschapsspel, waarbij individuele spelers of groepen zich de weg laten bepalen door het lot.

U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie en een spokenbroodje. Vervolgens krijgt u uitleg over het verloop van de middag of avond. Nadat het gezelschap is opgedeeld in meerdere groepjes, kan het spel beginnen. Het uiteindelijke doel is om als eerste op vak nr. 63 te komen, maar dat wil niet zeggen dat dan de winnaar bekend is. Tijdens het spel zijn meerdere opdrachten die moeten worden uitgevoerd. Ook deze tellen mee in de eindbeoordeling, waardoor zelfs de langzaamste gans nog kans maakt om op het erepodium te komen. Tijdens het gezellige vermaak zal er meerdere malen met heerlijke warme hapjes worden rondgegaan. Als afsluiting kan er een uitgebreide luxe broodbuffet met diverse salades, verschillende soorten beleg, viswaar en warme snacks worden geserveerd.

Familie bakema levend ganzenborden doelschieten wolfershuus wolfershuus achterhoek fami wolfershuus levendganzenbor familie van Kruistem levend ganzenborden wolfershuus

 

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zowel mondelinge als schriftelijke zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Prijswijzigingen, druk -en zetfouten ondervoorbehoud. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

laatste wijziging 2016 

Filmpje Toiletpottenrace

Filmpje Bubbel voetbal

Facebook Like