Catering

wolfershuus catering op lokatieHeeft u iets te vieren? Wilt u vrienden, kennissen en/of familie uitnodigen voor een borrel en een hapje? Dan kunnen wij er voor zorgen dat het feestje culinair zal slagen. Bovendien kunnen wij u het nodige regelwerk uit handen nemen, doordat we naast onze goede keuken ook beschikken over vele materialen om uw locatie aan te kleden.

 

Het valt echter niet mee om zomaar een antwoord te geven op de veel gestelde vraag …… wat kost een feestje zo ongeveer? Daarvoor moeten we tocht echt iets meer weten. Graag brainstormen we met u over de invulling van het feestje.

Wilt U direct weten wat we bij U gaan doen klik hier Contact opnemen

Om aan te denken:

Alles valt en staat met wel of niet een eigen locatie, hoeveel gasten er komen, van hoe laat tot hoe laat wilt u het feest vieren, wilt u uw gasten diverse hapjes aanbieden of een warm en koud buffet of iets eenvoudigs maar wel heel erg lekker en maagvullend, wilt u muzikale ondersteuning, moet er nog ingericht worden? Kortom: na een vrijblijvend gesprek waar al het genoemde aan de orde komt zijn wij in staat om een offerte op maat voor u te maken zodat u exact weet waar u aan toe bent om met een gerust hart uw feestje te gaan vieren.

 

Om u toch een beetje op weg te helpen hebben we enkele hapjes,- en buffetmogelijkheden op een rijtje gezet.

Buffetten

 

catering wolfershuus bij het Pikgat  bedrijfsfeetje catering wolfershuus bij het Pikgat  broodbuffet wolfershuus catering Wolfershuus catering proeverij buffet annycactus 2011

 

 

Facebook Like