Buffetten

Wolfershuus warm buffet achterhoeks streekgerechten koud buffet

Buffetten zijn ideaal om te zorgen voor een ongedwongen sfeer en een goede maaltijd. Aan de hand van uw wensen, zorgen wij er voor dat er een culinair verrassing wordt gepresenteerd. Dat kan zijn van diverse salades, een mals stukje vlees of overheerlijke visgerechten tot een broodbuffet of zelfs friet buffet.

Bijzonderheden:

  • Al mogelijk vanaf 12 personen
  • In de prijspklasse van € 6,50 t/m .......uw persoonlijke wens

 

Gelukkig is het allang niet meer als vroeger met standaard een koud en warm buffet als enige mogelijkheid. Tegenwoordig heeft elk gezelschap heeft zo zijn eigen wensen en soms zelfs beperkingen. Hierop spelen wij graag in. Naast onze vele verschillende buffetten en buffet vormen luisteren we graag naar uw ideeën zodat we het buffet volledig naar uw smaak kunnen serveren. Samen met onze kok gaat u de culinaire beproeving aan om een buffet samen te stellen die volledig aan uw wens voldoet en waarbij zelfs rekening wordt gehouden met vegetarisch, dieeëten, beperkingen op basis van geloofs overtuiging en zelfs allergieën.

 

Overzicht van buffetten

 

de verschillende voorbeelden van buffetten zijn: iedere 1e en 2e Paasdag paasbrunch, 25 en 26 december 1e en 2e Kerstdag kerstbrunch, in de zomer tijdens een familiedag een BBQ buffet of als u met een fietstocht op weg bent in de omgeving Zelhem een heerlijk friet buffet,

broodbuffet brunch wolfershuus Voorgerechten buffet wolfershuus Wolfershuus fietstocht tandemtocht familiefiets slotboom tweewieles personeelsuitje brunchbuffet syntus gebakstafel petit four roomsoes wolfershuus high tea


Gaarne 24 uur van te voren het juiste aantal gasten/couverts doorgeven, anders zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de couvertprijs in rekening te brengen voor de gemaakte kosten!

Facebook Like