Paas Brunchbuffet incl. Live Cooking

thumb paasbrunch brunchbuffettafel beleg wolfershuus

 

Helaas bieden wij dit jaar geen Paasbrunch aan

Op 1e en 2e Paasdag nodigen wij u uit om heerlijk te komen genieten van onze  allom bekende voortreffelijke brunchbuffet. We zijn namelijk de samenwerking met de Heeren van Wolfersveen aangegaan om het goeds in ere te kunnen houden. Nog steeds kunt u kiezen uit meer dan 40 gerechten, toekijken op A la minute bereiding van gerechten en worden de kinderen vermaakt met o.a. knutselen en eieren zoeken.

Prijs volw.:

Prijs kinderen:

Kinderen:

Tijd: vanaf 11:00 uur tot 14:00 uur

Inclusief: koffie, thee, melk, karnemelk, tijdens de brunch

De samenwerking met de Heeren van Wolfersveen heeft goede uitwerking op het Paasbrunch waardoor het nog beter wordt dan dat het al was. De uitdagende keuken heeft geleid tot nieuwe gerechten, ambachtelijk bereid met locale ingrediënten. De zaal is iets kleiner van formaat dan op de oude locatie van 't Wolfershuus, maar daar in tegen knusser en voorzien van nog ruimere tafels om aan te zitten. Gevolg is wel dat we eerder vol zitten. Verder hebben we er ons op toegelegd om nog meer gerechten a la minute te bereiden waardoor u nog meer kunt beleving en genot zult ervaren. 

Voor de kinderen hebben we een knutselhoek ingericht waar ze een eigen paashaas-broodje gaan maken, waar gekleurd kan worden en van waaruit een eieren zoektocht start.

 

Paasbrunch Menu

Als Starter:
Licht gebonden ossenstaartsoep met kervel en croutons
Kinder buffettafel met:
Poffertjes,kip nuggets, bitterballetjes, frites, wafels, appelmoes en knakworsten.
Grote buffet eiland met:
Koude gerechten zoals diverse vis-, vlees- en vegetarische salades, gevulde eieren, luxe vleeswaar, locale kaas soorten, luxe viswaar en diverse soorten zoet beleg. Warme gerechten zoals, saucijzenbroodje, rundvlees kroketten, rollade,licht gerookte buffetzalm,roerbak ei met gerookte zalm, buikspek, gemarineerde procereur, wild ragoute.
Live Cooking:
Mini broodje (chees)hamburger, bakbloedworst met gebakken appeltje, kipdij saté met pindasaus en kroepoek, Wentel teefjes,
Live Cooking "doe het zelf":
bereid uw eigen gerecht naar uw smaak: Tosti in 5 varianten, gekookte ei hard of zacht,
Voor de laatste gaatjes:
Yoghurt met vers fruitsalade, müsli, crusli, roomsoesjes, honing/notentaart, vers geslagen slagroom.

 

Paasbrunch wolfershuus live cooking paasbrunch eierenschilderen wolfershuus Wolfershuus Susebeek Paasbrunch 01 kerstbrunch 2017 Heeren van Wolfersveen en het Wolfershuus